suomeksi in english

Terä-Asekeskus on hyvin palveleva ase-ja veitsiliike. Sivuillamme näkyvät tuotteet pyrimme pitämään varastossamme heti saatavilla.

Hankimme tilauksesta myös tuotteita joita valikoimissamme ei ole, tiedustelemalla saat meiltä käyvän hinnan ja toimitusajan.

Maksuvälineinä meillä käyvät Visa-, Visa Electron-, Eurocard- ja MasterCard-luottokortit , Osuuspankin, Nordean sekä Danske Bankin verkkopankkimaksut, Laskulla-osto, Osamaksulla-osto ja kotimaahan Bussiennakko.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme.

TAK henkilökunta

Tiedotteita

Operatiivisen tiedon jäljillä: Kuka vei asekirjanpidon? [24.6.2015]
TERÄ-ASEkeskukselta huhtikussa 2013 haltuun otetusta kahdesta sinikantisesta aseiden osto- ja myyntipäiväkirjasta vain toinen päätyi Järvenpään poliisiaseman tiloihin. Toinen kirjoista katosi jäljettömiin mitä todennäköisimmin Jokelan ja Järvenpään välillä. Esitutkinta tapauksesta on valmistunut ja päättynyt Itä-Uudenmaan syyttäjänviraston kihlakunnan syyttäjä Krista Soukolalle syyteharkintaan.

Esitutkinnan päättymisestä ei yrityksellemme ilmoitettu. Saimme itse pyytää esitutkintapöytäkirjan ja täten saimme myös mahdollisuuden jättää loppulausuntomme asiasta. Esitutkinnassa kuultuina olleet virkamiehet puhuvat itse haltuun oton hetkestä ja sen jälkeisistä tapahtumista ristiin keskenään sekä syyttävät kilpaa TERÄ-ASEkeskusta oman kirjanpitomme pimittämisestä, rohkeimmat jopa väittävät meidän varastaneen sen oma kätisesti Järvenpään poliisilaitoksen tiloista.

Oikeustoimittaja Mikko Niskasaari on koonnut esitutkinnan paljastamat uudet tapausta ympäröivät omituisuudet tiiviiksi artikkeliksi uusimpaan ASE-lehteen. Suurimpana uutisena esitutkinnassa lienee se, että koko kirjanpidon katoamisen paljastaneen sähköpostin lähettänyttä Poliisihallituksen Asehallinnon ylitarkastajaa Reima Pensalaa ei ole kuultu lainkaan tapaukseen liittyen. Asiassa esitutkintaa suorittanut Kimmo Huhta-Aho on lausunut ettei ylitarkastaja Pensala tai hänen sähköpostinsa liity tapaukseemme millään tavalla, eikä hänellä ole motiivia hankaloittaa TERÄ-ASEkeskuksen toimintaa. Luitte oikein.

Klikkaa tästä ASE-lehden artikkeliin.


Tullin ja poliisin terrorin alla [18.6.2015]
Muun muassa Ase-lehteen artikkeleita kirjoittanut ansioitunut oikeustoimittaja Mikko Niskasaari on käsitellyt blogissaan yritykseemme kohdistunutta tullitoimintaa. Blogissa kerrotaan Tullin ja Poliisihallituksen yhteisestä toimintamallista, jossa vuosikausia maahantuoduista esineistä aloitetaan esitutkintoja liukuhihnatuotannolla. Näissä selkeän mielivaltaisissa ja perusteettomissa esitutkinnoissa syynä lienee se, että starttiasejutun kuivuttua kasaan, on yritystämme vastaan jo 2012 loppuvuodesta aloitettu, edelleen jatkuva, vainonomainen viranomaiskohtelu perusteltava jollakin keinoin, vaikka sitten jälkikäteisesti. Pääset lukemaan blogin tästä linkistä.


[näytä kaikki]

TERÄ-ASEkeskus tiedottaa

Poliisihallituksen Asehallintoyksikön Lupahallinnon toimista johtuen TERÄ-ASEkeskuksen myyntiä ja toimintaa on tietyiltä osin jouduttu pakon edessä muuttamaan. Olemme saaneet syytteen törkeästä ampuma-aserikoksesta, koska olemme myyneet ja maahantuoneet starttiaseita. Starttiase on äänimerkinantoon tarkoitettu väline, joka laukaisee kovan äänen päästävän paukkupatruunan. Starttiaseet ja paukkupatruunat ovat tähän asti olleet lupavapaita, mm. koiraharrastajien ahkerasti käyttämiä työvälineitä. Viime vuoden marraskuussa Poliisihallituksen Asehallintoyksikön Lupahallinnon päällikkö Mika Koponen ja Ylitarkastaja Reima Pensala ovat kuitenkin päättäneet, että kaikki starttiaseet merkkiin, malliin, valmistusmateriaaliin tai – tekniikkaan katsomatta ovat helposti ilman erityistietoja tai –taitoja muunnettavissa oikeita patruunoita täysin toimivasti ampuviksi ampuma-aseiksi. Täten siis kaikki starttiaseet Suomessa ovat Poliisihallituksen em. virkamiesten mielestä luvanvaraisia ampuma-aseita. Todellisuudessa myymiämme starttiaseita ei voi muuntaa eikä niistä voi helposti rakentaa toiselle vaaraa aiheuttavia tuliaseita. Mikäli tapauksemme etenisi syylliseen tuomioon käräjäoikeudessa, kaikki Suomessa starttiaseen omistavat ja/tai sellaista hallussa pitävät henkilöt syyllistyisivät sillä samaisella hetkellä luvattoman ampuma-aseen hallussa pitoon, eli ampuma-aserikokseen. Siirtymäaikaa starttiaseiden luvittamiseen tai luovuttamiseen poliisille ei ole annettu. RIISTA-lehden numerossa 3/2013 on julkaistu kattava artikkeli maamme ylimmän aselakiasioista päättävän elimen eli Poliisihallituksen toimista. Suosittelemme asiakkaitamme, sekä kaikkia metsästystä, ammuntaa tai aseiden keräilyä harrastavaa henkilöä lukemaan tämän artikkelin, sen kertoessa jotain syvästi hälyttävää niistä virkamiehistä, jotka päättävät koko Suomen aselainsäädännön tulevaisuudesta.

Klikkaa tästä RIISTA-lehden artikkeliin.

Visa Visa Electron MasterCard